top of page

GYAKORI KÉRDÉSEK

Fizetés és szállítás

Az FN Boutique-ban átutalással és Pay Pal-on keresztül tudsz fizetni. Utalás esetén, a kedvezményezett részbe kérjük, hogy az FN Boutique - Webopt Solutions Kft. nevég írd be. A fizetés beérkezése után 24 órán belül postára adjuk a kiválasztott terméket. A fizetéstől számítva 5-8 munkanapon belül kapod meg rendelésedet Magyarországon belül. A rendelésekben lefoglalt termékeket legfeljebb 48 óráig tartjuk foglalásban. Amennyiben a rendelés összege nem érkezik be ezidő alatt a rendszerünkbe, úgy a rendelést töröljük.

Szállítotok külföldre?

Igen. Rendeltem, de pont másnap akciós lett a termék. Kaphatok visszatérítést?

Nem sajnos, és ezért ne haragudj ránk! Igyekszünk előre közzétenni az akciókat, de előfordulhat, hogy meglepünk titeket egy kedvezményes vásárlási nappal. Mindig a rendelés napján készített visszaigazoláson szereplő ár az érvényes. Érdemes csatlakoznod a Futásról Nőknek Facebook oldalhoz és Instagram oldalhoz, mert az akciókról ott is értesítést küldünk.

 

Mit tegyek, ha nem jó a méret?

Sajnos ez előfordulhat. Hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket, a méret megfelelő választása érdekében, a termék leírásánál igyekszünk megadni minden fontos paramétert, hogy biztosan a megfelelő méretet válaszd. Ha ennek ellenére mégsem jó a méret, akkor van lehetőség cserére, amennyiben a terméket még nem hordtad.​

Szükséged van segítségre a méret választásában?

Írj nekünk e-mailt és válaszolunk!

Lesz több terméketek is?

Mindeképp arra törekszünk! :)

 

 

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!
bottom of page