top of page

Segítség az Anita sportmelltartó vásárlásához - így mérd le a melledet


Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy lehet-e sportmelltartót vásárolni webshopon keresztül, úgy hogy nem próbálod fel a terméket.

Mielőtt úgy döntöttünk, hogy az Anita sportmelltartókat felvesszük webshopunk kínálatába, egy nagy tesztet csináltunk. A Futásról Nőnek oldal szerzői és bloggerei, a lentebb olvasható leírás alapján lemérték saját méretüket, majd megrendeltük az Anita központjából a melltartókat. 10 rendelést adtunk le. 9 esetben elsőre tökéletes lett a méret, egyetlen esetben kellett cserélni - ez utóbbit is egy szoptatás utáni időszakot élő kismama esetében. Ebben az időszakban a mellek, mondjuk úgy változásban vannak. Úgy döntöttünk, hogy ha ilyen arányban és ilyen jól működik a netes rendelés, belevágunk. Sokféle sportmelltartót kapni a piacon, de mi a tökéleteset kerestük, ezért gondoltuk, hogy tiszta szívvel ajánljuk nektek az Anita melltartókat és vesszük fel webshopunk termékei közé.

Az Anita Active Maximum support melltartók kimondottan az aktív sportot kedvelő hölgyek számára készültek. Olyat kerestünk ami állítható, stabil, és nem dörzsöl ki egy hosszú edzés során sem.

Mivel az Anita a gyógyászati irányból nyitott a sport felé, már ez is biztosítékul szolgál abban, hogy a mellek egészségének megóvása az elsődleges prioritás, mindamellett nekünk nagyon tetszenek ezek a melltartók - színesek, vagányak, szépek, tartósak és funkcionálisan is remekül működnek. Ha te is szívesen vásárolnál Anita sportmelltartót, akkor gyorsan leírjuk azt a nagyon egyszerű módszert, melyet követve könnyedén meg tudod állapítani a számodra megfelelő melltartó méretét.

A mell méretnek meghatározásánál célszerű egy vékony, kényelmes, merevítő nélküli melltartóban elvégezni a mérést.

1. lépés: A mell alatti körméret meghatározása

A mérőszalagot közvetlen a mell alatt vezesd el, körbe a törzseden. Az így kapott körméret alapján kereshető ki a táblázatból a melltartó mérete (azaz a szám a megjelölésben, pl.: 80, 85, 90 stb..)

2. lépés: A mellkörfogat meghatározása

A mérőszalagot egyenesen – elől a mellcsúcson, a háton, a lapocka legszélesebb részén – vezesd körbe anélkül, hogy rászorítanád a mérőszalagot a melledre (ebből lehet meghatározni a melltartó méretének megjelölésében a betűt, ami a kosárméretet jelenti, pl.: A, B, C, D stb..)

A mérés után az alábbi táblázat segítségével meghatározhatod a mellméretedet!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page