top of page

Véleményem az Anita airControl Deltapad sportmelltartóról 50 km futás után


Egy ideje már keresem a megfelelő sport melltartót, ami nem szorít, nem dörzsöl ki, megfelelően

szellőzik és még tetszik is.

Többféle sportot űzök, hetente futok, saját súlyos edzéseket végzek és télen még síelek is, így mindenféle körülménye fel kell készüljek. Lehetőleg nem 100 különféle ruházattal, hogy a gardróbba is beférjek, ami egy nőnél alapból kihívás.

Szeretek futni. Nagyjából 10 éve kezdtem el, és ahány verseny belefér az életembe, azon részt is veszek, mert nagyon szeretem a hangulatát és azt is, hogy célt ad, amiért még hidegben, melegben, esőben is elmegyek futni.

Két gyermekem van és amire büszke vagyok, hogy terhesség alatt és a kisgyermekes időszakban is igyekeztem aktív maradni, a babakocsis futás segítségével. Ami 2019ben megint újdonságot hozott, hogy a terepfutással és a versenyekkel is ismerkedem.

Anita air control DeltaPad sportmelltartó

Véleményem az Anita sportmelltartóról

Általában vagy az ismert sportmárkák sport topjait vásárolom, vagy a nagyobb melltartó márkákét preferálom, de az az igazság utóbbiból szegényes a kínálat. Egy időben szerettem volna az egyik normál melltartóban szeretett márka sportmelltartójából vásárolni, de nem találtam megfelelő méretet.

Ezért aztán különösen örültem, amikor kiderült, hogy a már kismama melltartóban korábban vásárolt és ismert Anita márka sportmelltartókat is készít. A Futásról Nőknek és FN Boutique oldalán látott képek alapján mindenképp ígéretesnek tűntek a termékek, de kíváncsi voltam, hogy vajon kényelmesek-e az Anita melltartói?

A Futásról nőknek magazin jóvoltából lehetőségem nyílt tesztelni egy gyönyörű rózsaszín sportmelltartót, így már első kézből számolhatok be a tapasztalatokról.

A teszt úgy zajlott, hogy le kellett mérnem a méreteimet és az alapján egy táblázatból tudtam meghatározni a megfeleő méretet.

Ez azért is érdekes, mert amúgy más méretet viselek elviekben, mint amit a táblázat mutatott, tehát mindenképp lel kell mérni a mell alatti körméretet és a mellcsúcs körüli méretet, majd ez alapján kiválasztani az Anita táblázatából megkeresni a mell méretünket.

Ami a jó hír, hogy a táblázat helyesnek bizonyult és az általam mértek alapján átadott Anita Deltapad melltartó meglepően kényelmes lett, de a lényeg ugye használatban dől el.

A karácsonyi időszakban volt időm tesztelni az új sportmelltartómat, így összesen 50 km-t tudtam futni benne. Ami nagyon tetszett, hogy futás közben egyáltalán nem éreztem, hogy viselem, nem szorított és nem csúszkált. Konkrétan nem jutott eszembe, hogy rajtam van. Nem éreztem, hogy az izzadságtól elnehezedne,

vagy hideg érzést keltene. Megjelenésre nagyon szép és igényes ez a melltartó, a színe, az anyaghasználata igényes.Ami elsőre engem meglepett, hogy a hálós rész nem olyan rugalmas, mint egy sport top esetében, hanem merevebbnek tűnik (ettől nem ugrálnak a melltartóban a mellek - szerk.) , de ez viselésnél egyáltalán nem tűnik fel. A mellkas szélesség hátul jól állítható és a vállpántokon is teljesen személyre szabható, ami a sport topoknál nem mindig igaz.

Összességében nagyon boldog vagyok, hogy kipróbálhattam a terméket és már nézegettem is melyik lesz a következő típus és szín kombináció, amit megvásárlok majd.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page